Samenwerking Stay in Touch Media en Best in Media officieel
Stay in Touch Media en Best in Media bundelen krachten

Stay in Touch Media slaat de handen ineen met Best in Media en zo ontstaat een nog krachtiger mediabedrijf. De samenwerking is in leven geroepen om de tv-formats van Stay in Touch Media te versterken op zowel commercieel als strategisch gebied.

Stay in Touch Media is een mediabedrijf in hartje Rotterdam en produceert al vijf jaar content voor tv-zenders als RTL 4, met programma’s zoals Business 010​, Da’s Goed Geregeld​ en Trips & Travel​. Best in Media is naast de samenwerking met Stay in Touch Media actief met het ondersteunen van bedrijven door advies te bieden over media en marketingstrategieën. Door de groei die Stay in Touch Media de afgelopen tijd heeft gerealiseerd met de tv-programma’s die landelijk een enorm succes zijn geworden, vloeide de behoefte voort om de krachten dus te bundelen met Best in Media. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd op deze manier met nog meer creatieve ideeën te komen door elkaar te inspireren en te ondersteunen met oog voor detail en ervaring in het medialandschap. Door het combineren van waardevolle kwaliteiten zal dit bijdragen aan de verdere bloei van de tv-programma’s waar met passie aan gewerkt wordt.

CEO Kevin Brouwer over de samenwerking met Best in Media: “Ik ben heel blij met deze samenwerking. Stay in Touch Media kent een enorme groei en dan kun je het op een gegeven moment niet meer allemaal zelf. Dat ik samen ga werken met mijn broer vind ik een cadeautje.”