• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

Over ons

OVER ONS

Bestinmedia.nl is het platform waar je moet zijn om jouw bedrijf eens goed in de schijnwerpers te zetten. Wij denken met jou mee in de vorm van een explosure-strategie waarbij meerdere mediakanalen aan bod komen en wat zich zowel online afspeelt als offline. Zo focussen wij ons op diverse social media kanalen en nemen wij landelijke televisie mee in de strategie zodat multichannel exposure gegarandeerd is. Daarbij onderhouden wij jouw social media en verzorgen wij hiervoor de content in de vorm van banners, teasers en blogs, maar ook in video-content zoals vlogs en TV-exposure. Wij weten als Best in Media hoe we aan de juiste knoppen moeten draaien om jouw bedrijf tot een succes te maken.

 

“Als je altijd blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg”

 

Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap, maar blijf je doen wat je altijd al deed, dan is het logisch dat je de resultaten krijgt die je altijd al kreeg. Om je resultaten te verbeteren moet je dus je aanpak veranderen. Vanaf nu nemen wij het van je over!

 

WIE ZIJN WIJ?

Berry Brouwer is een jonge, gepassioneerde ondernemer die de nodige klappen van de zweep al kent. Jarenlang draait hij met succes zijn eigen bedrijf als rijschoolhouder. Hoewel hij het lesgeven en het overdragen van kennis met volle overgave doet, borrelt het toch om eens verder te kijken. Media is een logische vervolgstap omdat hij al jaren meekijkt over de schouder van zijn broer Kevin Brouwer, inmiddels een bekende naam in de wereld van media en entertainment. Inmiddels versterken de twee broers elkaar door kennis en kunde te delen, wat uiteraard weer ten goede komt van de klant. Berry zijn kernwaarden zijn: loyaal en energiek. Verder vindt hij de kernwaarde groei erg belangrijk en daarom heeft hij zelf veel boeken gelezen en seminars bezocht met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Zijn coaching-kwaliteiten heeft hij versterkt door een NLP-opleiding te volgen en actief bezig te blijven met het implementeren van deze technieken. NLP leert je hoe je je brein kunt her-programmeren, waardoor je bijvoorbeeld betere keuzes kunt maken.

 

“ You are your only limit”

 

Soraya de Jong is een dame die wel van aanpakken weet. Als ondernemers-dochter krijgt zij het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Na het volgen van de HBO-studie Management, Economie en Recht gaat zij fulltime aan de slag in het bedrijf van haar vader. Daar doet zij in een commerciële omgeving de benodigde kennis op en werkt ze zich vanaf de werkvloer op tot aan het managementteam. Administratie, personeelszaken en bedrijfsvoering zijn ook zeker de revue gepasseerd en na dit alles te hebben gedaan, besluit Soraya dat het tijd is om haar eigen koers te varen. Na 10 volle werkjaren is het tijd voor iets anders en dus volgt zij haar passie: Anderen helpen hun bedrijf succesvol op de kaart zetten is wat zij het liefste doet.

 

“ The key to success is to start before you’re ready”

EEN GREEP UIT ONZE PARTNERS

BEST IN MEDIA TEAM

Berry Brouwer
CEO
Soraya de Jong
CFO
Mike van Doorn
Programma Coördinator
Brenda Leusink
Regisseur
Jasper Bons
Redacteur
Team ?
Kom jij ons team versterken?
Content Creator