• Maandag to vrijdag van 9:00 - 17:00
  • Telefoon nr: 010-2443254

Diensten

SOCIAL MEDIA SUPPORT

Social Media fungeert nu de dag als marketingtool die je kunt inzetten voor jouw bedrijf, simpelweg omdat je doelgroep zich daar meerdere keren per dag bevindt! Als ondernemer ben je vaak te druk om social media bij te houden en uit handen geven aan een medewerker is niet altijd gewenst. Herken je dit en wil je je social media toch up to date houden? Dan hebben wij de oplossing: Je laat dit gewoon bijhouden door ons! Zo komen je Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter goed voor de dag met relevante en inspirerende content.

BLOGGEN

Om je (potentiële) klanten te laten zien wat je in huis hebt, kun je overwegen te gaan bloggen. Door te bloggen geef je niet alleen de informatie waar om gevraagd wordt, maar bouw je tegelijkertijd een vertrouwensband op met je doelgroep. Zij zullen dan eerder bij jouw bedrijf aankloppen omdat ze een vertrouwd gevoel hebben. Daarnaast is bloggen enorm geschikt om de vindbaarheid van je bedrijf te boosten.

VLOGGEN

Video’s maken is helemaal van deze tijd en zeker als we het over vlogs hebben. Vloggen is HOT! Door een zakelijke vlog in te zetten kun je je op een frisse en toegankelijke manier presenteren aan je klanten. Met vloggen geef je je bedrijf een gezicht. Het is persoonlijk en het is nu eenmaal zo dat mensen zaken doen met mensen, niet met bedrijven!

TV EXPOSURE

Wil je iets bijzonders en wil je met je bedrijf goed uitpakken? Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf in de spotlight wordt gezet! In één flits komt jouw bedrijf elke huiskamer van Nederland binnen. Het maakt niet uit of je een B2C of B2B bedrijf runt, wij hebben diverse formats op RTL4 en RTL7 en zorgen ervoor dat jij via het juiste kanaal bij jouw doelgroep komt.

MULTIMEDIA EXPLOSURE

Is het echt eens tijd om de markt te bestormen en ervoor te zorgen dat niemand meer om je heen kan? Dan hebben wij iets unieks, namelijk Multimedia Explosure! Dit pakket is speciaal ontwikkeld om jouw bedrijf op alle fronten eens goed op de kaart te zetten. In dit pakket worden social media, bloggen, vloggen en TV-exposure in één adem genoemd. Deze topper zorgt ervoor dat jij de ster van de show bent.